Rekruttering av verv våren 2018

Postet av Åsmarka IL den 28. Nov 2017

Hele spillergruppa i ÅIL fotball!

I år forsøker vi noe nytt i ÅIL

Det er laget en liten folder som alle i bygda skal ha mottatt i postkassene sine. Denne lille folderen forteller noe om idrettslagets behov for mange nye personer inn i styre og stell i klubben til neste år.

Vi kommer til å jobbe med rekruttering hele vegen frem mot årsmøtene tidlig vår 2018, for dette er utrolig viktig for klubben. Ofte blir fokuset å få fylt opp alle tomme stoler. Men det er minst like viktig å sørge for at den som sitter der, både har et ønske om å bidra og tro på at han eller hun er viktig for klubben.

ÅIL er en liten klubb

Og vi har delt inn arbeidet som skjer i klubben i tre styrer. Dermed er det naturlig at arbeidsbyrden innen hver rolle/hvert verv ikke er stor. Og det aller viktigste som skjer når du innehar et verv i klubben, er at du er med og utvikler oss. For hvert møte du deltar på, går klubben et steg videre.

Vi er en proaktiv og engasjert klubb

Og det er ikke på grunn av medlemmene i styrene alene. Det er også på grunn av alle andre engasjerte foreldre og ungdommer, som melder inn meninger og hva de er opptatt av, til en eller flere av oss i styrene. Det er også skikkelig viktig! Og vi forsøker å ta med alle innspill, og de fleste handler om ting vi kan få til. Da er det morsomt!

Hjelp oss

Slik at vi for 2018 for på plass et styre med glede i samhandling, positivitet og profesjonalitet. Det gjør du enten ved å finne et av våre ledige verv som kan passe for deg, eller ved å snakke med andre om at dette er viktig. Tusen takk!
Lysløyperenn på Sjusjøen frem mot jul

Postet av Åsmarka IL den 20. Nov 2017

SJUSJØEN LANGRENNSARENA INVITERER TIL LYSLØYPERENN.

Hver onsdag f.o.m 22. november frem til jul. Startkontingent kr 30,-.

Følgende datoer blir det lysløyperenn:

 22. november klassisk

29. november fristil

6. desmber klassisk

13. desember fristil

Start kl. 18.30.

VELKOMMEN!Sesongavslutning fotball 2017

Postet av Åsmarka IL den 20. Okt 2017

Velkommen til feiring og avslutning av en flott fotballsesong for ÅIL 2017!

Spillere, trenere, lagledere, dommer, foreldre, besteforeldre, søsken og andre heiagjenger inviteres til en flott feiring av 2017-sesongen!

Dato: 26. november

Tid: 17.00

Sted: Åsheim

Kvelden består av premiering og takk, det serveres kaffe, brus og kaker til alle, og klubben selger lodd i pausen.

Vel møtt til en artig og sosial kveld!SAMARBEID MED LISMARKA OG MESNALI

Postet av Åsmarka IL den 9. Jan 2017

Skigruppa i Åsmarka har i år inngått et samarbeid mellom Lismarka og Mesnali om felles skitreninger/skileik vinteren 2017. I år har vi valgt å kjøre like treningstider både for store og små slik at man slipper mer kjøring enn nødvendig for de som har barn på begge grupper. Det legges også opp til samkjøring.

Vi håper mange hiver seg med på trening. Dette skal være noe for alle og ikke bare dem som går aktivt på ski. Håper også å se foresatte i løypene. Pass på å få dere ei treningsøkt mens unga trener:)

Viser forøvrig til egen brosjyre som er laget om treningene våre. All informasjon er lagt under skitreninger/skileik i fanen til skigruppa.

LYSLØYPERENN

Postet av Åsmarka IL den 26. Jan 2016

Nå har vi startet opp med lysløyperenn igjen. Vi håper å se nettopp deg på lysløyperenn i år. Minner om at det er lov å gå trim også. Det viktigste er å delta:)

Se oversikt over renn og stilart under skigruppa/Lysløyperenn. Her finner du også oversikten over lysløyperennkomiteen og de som skal ta med seg vaffelrøre. Tusen takk til alle som deltar i komiteer og med vaffelrøre.