Stor gladnyhet for ÅIL Fotball!

Postet av Åsmarka IL den 27. Nov 2018

I dag har vi i ÅIL og bygdene bak; Åsmarka, Lismarka og Mesnali, grunn til å la jubelen slippe løs; det stilles eget Jenter17- lag for sesongen 2019 med per nå hele 15 spillere!

Iherdig innsats skulle lønne seg

Fabelaktig innsats fra trenerteam og foreldre, samt stor vilje til å forplikte seg fra jentene selv, har gitt frukter, etter at man mot slutten av årets sesong innså at man ikke hadde nok spillere til å videreføre et J15 i medvind. 

Lagledelsen har vært aktive frempå, kontaktet potensielle spillere selv og gjennomført åpne møter for å rekruttere potensielle nye spillere. Dette arbeidet skulle i dag kulminere i nyheten om at man ikke bare klarer å videreføre fjorårets spillerstall, men attpåtil er stallen økt.

- Enda har vi noen flere potensielt på veg inn, avslører nåværende trener Vidar Sveadalen.

Jentelag i medvind

J15-laget for sesongen 2018 har utmerket seg svært positivt, både resultatmessig og som forbilder for yngre spillere i klubben. Jentenes deltagelse i Norway Cup gikk ikke upåaktet hen, og hele bygda fulgte med på livestreaming. Målet var A-sluttspillet, og det klarte de!

I tillegg er flere av jentene på kommende J17 aktive i klubben som trenere for yngre utøvere, både innen fotball og ski. De er forbilder for våre yngste på så mange måter, er dyktige pedagoger på banen og svært gode rollemodeller på Fair Play, forteller leder ÅIL Fotball Mikkel Kvasnes. - Jentene er en stor "stolthet" for klubben, og det er imponerende innsats som nå er lagt ned for å få videreført laget. ÅIL er stolte i dag, og gleder oss til å følge jentene i 2019!


Også i 2017 utmerket jentene seg, da som J14.  Her før semifinale i Norway Cup, etter 3-0 seier i kvarten!

Trenger ny trenerstab

Trener Vidar Sveadalen har fulgt jentene i flere år, og vært en enorm ressurs for laget. Treneren har stort engasjement for idretten i bygda, og har tre aktive utøvere hjemme. Ønsket om å også kunne bruke tid på skiidrett, paralellt med stadig mer krevende trenerrolle for J17, gjør at jeg tenker det er greit å takke av nå, sier Vidar. Aller siste brikke i puslespillet blir dermed å få rektruttert en eller to trenerressurser til J17, og her er klubben villig til å hente eksterne krefter om vi ikke klarer i finne aktuelle personer i kretsen omkring spillerne, avslutter Vidar Sveadalen, som også sitter som trenerrådgiver i styret i ÅIL. 

Vi gratulerer J17; jentene, teamet rundt og engasjerte foreldre - gleder oss til 2019!
Åpent møte: ÅIL Fotball

Postet av Åsmarka IL den 14. Nov 2018

Bygdesamfunn, fotball og barneidrett er viktig og identitetsskapende! 

Men også utfordrende og krevende; noen årskull er små- og hvordan skaper vi da et godt, trygt og samtidig utviklende tilbud for barna og ungdommene våre?! 

ÅIL sittet i tenkeboksen sammen med våre naboklubber som opplever de samme utfordringene. Vi inviterer dere alle inn til felles møte hvor vi forsøker å stake ut kurs videre for godt klubbarbeid på området, for våre bygder. Velkommen!
Ny skidress fra Åsmarka Idrettslag klar NÅ!

Postet av Åsmarka IL den 19. Okt 2018

ÅIL presenterer stolt: ny SKIDRESS fra Åsmarka IL!

Dette har vi sett frem til lenge! Ikke bare var det på høy tid med ny skidress for klubben. Men endelig har vi også fått samlet klubben på tvers av idrettsgrener, i et felles uttykk og med et gjenkjennelig design. 

Klubben har brukt god tid på valg av både leverandør og design. ÅIL lanserer derfor nå en skidress vi er fornøyd med, og håper du vil bli det samme!

Dressen bestilles via nettbutikkløsning hos Trimtex for ÅIL. Aktiveringskode: aasmarkalangrenn

Dress bestilles som jakke og bukse enkeltvis, slik at du selv velger både str på hvert enkelt plagg og kan bestille f.eks kun jakke om du ønsker det. Mulighet for å handle annet tøy fra Trimtex til 25% rabatt. 

Kommer i str. XS-3xl og juniorstr. 130-160. 

Pris jakke 799,- / junior 549,- 

Pris bukse 700,- / junior 500,-

Lue 239,-

Hjelp til bestilling kan ordnes på prøvekveldene eller ved å kontakte:

Leder ÅIL Ski: Ann Kristin Baardseth / e-post: leder.ski@aasmarka-idrettslag.no / Tlf: 416 72 170

Merk at bestillingsfrist er 1. desember. Mer informasjon om dressen; jakke, bukse og lue, finner du i 2018 Bestillingsinformasjon ÅIL Skidress.pdfog i nettbutikken. 

Du kan prøve dress før bestilling

ÅIL har fått tilsendt prøvekolleksjon (uten ÅIL- profil), og denne kan prøves på følgende tider:

28.10.2018 kl. 14.00 – 15.00

31.10.2018 kl. 17.30 – 19.00

10.11.2018 på basar på Åsheim: du treffer oss på basar på Åsheim, der kan du både bestille klær og se/prøve vareprøver.  

Levering i uke 3

ÅIL ville gjerne sørget for at du kunne bestille dress nå og få dress levert før jul. På grunn av at opplaget ikke produseres før bestillingsfristen er omme, valgte vi likevel å skyve frist til 1. desember. Alternativet 1. november ble vurdert til litt for knapp tid for de aller fleste. Kjøper du dress innen 1. desember er levering senest ila uke 3, og det er fremdeles gunstig mtp skisesongen 2019!

Ikke sponsorer på ny dress

Vi har fått ulike innspill fra dere medlemmer med tanke på sponsorfinansierte dresser. Noen ønsker mest mulig sponsorer og rimeligst mulig dress, men veldig mange ønsker ikke-sponsede dresser. For ÅIL har ny skidress vært prioritert høyt i år og dermed lanserer vi en ikke-sponset dress denne gangen. 
Fotballskole og sosial samling i Åsmarka

Postet av Åsmarka IL den 1. Okt 2018

Velkommen til både store og små, til fotballskole og samling på tvers i Åsmarka!

Sted:
Åsmarka stadion
/Åsheim

Dato:
7. oktober
Søndag

Tid:
12.00
14.00
Fotballskole

14.00
15.00
Sosial samling/mat Åsheim
Faglig innhold og inspirasjon både rettet mot spillere, keepere, trenere og lagledere!
Påmelding for spillere via lagleder, innen 1. oktober. Ingen deltakeravgift.

For mer info, følg med- invitasjoner sendes ut til alle medlemmer og deles på facebook.
Følgende instruktører klare: 
 • Bjørn Kariusbakken. NFF A lisens keepertrener og kretsens beste keepertrener. 
 • Kjetil Ringlund. NFF B-lisens fotballtrener. Mangeårig trener både i yngres og senior avdeling. Sist trener med Tom Evensen på RIF sitt seniorlag i 3 div. 
 • Yngve Skolmli. Mangeårig trener for yngres avdeling, samt delt treneransvar med Tom Evensen på seniornivå.
Obs! Etter tilbakemeldinger fra flere lag videreføres tradisjonen med egen sesongavslutning i november, dato for dette kommer. 

Ansvarlig faglig/pedagogisk innhold: leder ÅIL Trener-/laglederforum Tom Evensen
Organisatorisk leder: leder ÅIL Fotball Mikkel KvasnesTrening og lek for barn

Postet av Åsmarka IL den 1. Okt 2018

Velkommen til trening og lek for barn og unge i Åsmarka høsten 2018

Det er igjen tid for trening i regi av skigruppa. Dette foregår på onsdager, første trening blir onsdag 17. oktober. Vi holder på til og med 12. desember.

Den yngste gruppa, 3-6 år fortsetter som før, med hjelpsomme foreldre som organiserer, se egen liste på baksiden av arket. 

Vilde Kvarberg Viddal og Ida Storlien / Ann-Kristin Baardseth  er trenere for 1.-4. klasse.

5. klasse og oppover vil bli aktivisert av Kristoffer Eikehaug / Synne Torgersen / Karoline og Amund Wardeberg Høiby. Disse vil rullere på treningene. Merk dere noe endrede tidspunkt i år.

Tidspunkt:

3-6 år
17.30
18.00
Gymsalen
1. - 4. kl
17.30
18.00

18.00
18.45

Utendørs
Gymsalen

5. kl - oppover
18.00
18.45
18.45
19.30
Utendørs
Gymsalen


Innetrening 3-6 år

17.oktober

Kristine Vea

24. oktober

Kjerstin Lundgård

31. oktober

Line Haukaasveen

07. november

Line Haukaasveen

14. november

Elise Schiøtz Kvasnes

21. november

Anya Brattberg 

28. november

Elin Skjeldsvold 

05. desember

Kristine Vea

12. desember 

Ann-Kristin Baardseth

Håper dere er positive til å stille, slik at de yngste barna også får et tilbud. Blir det vanskelig å stille, eller det ikke passer, bytt innbyrdes eller gi beskjed til:

Kristine Vea tlf. 979 52 131 /

Ann-Kristin Baardseth tlf. 416 72 170. 
Dommerkurs- ikke bare for dommere!

Postet av Åsmarka IL den 27. Aug 2018

Tirsdag 28.august kl 19:00 vil det bli avholdt dommerkurs i Åsmarka. Ole Andreas Ørbekk fra Kretsen vil komme å snakke om hva som er dommerenes ansvar og plikter.

Fotballforbundet anbefaler kurset for nye dommere, lagledere, dommere og trenere. Målet for kurset er å få en grunnleggende kunnskap om spillereglene i barnefotballen. En dommer skal fungere like mye som en veileder for spillerne.

Håper at flest mulig har anledning til å komme, meld på enten via melding på fb- siden til Åsmarka Idrettslag, eller til dommerkontakt Thomas Ånerud som koordinerer kurset.
ÅIL 6-årsturnering lørdag 25. august

Postet av Åsmarka IL den 23. Aug 2018

Lørdag 25. august skal Åsmarka IL arrangere sin første 3*3 turnering for de minste fotballspillerne våre. Det skal spilles tre kamper for hvert lag på to baner som for anlednigen er lånt fra Moelven IL.

Hva er 3'er fotball?

Siden vi aldri har hatt slik turnering i Åsmarka kan det være greit å si litt om hva det er for noe.

Treerfortball foregår på en liten bane avgrenset av vegger/vant slik at ballen så mye som mulig av tiden er i spill. I treerfotballen er man alltid involvert fordi ballen aldri er så langt unna at man mister kontakten med spillet. Spillerne vil føle seg mer delaktig og oftere oppleve mestring i treerfotball sammenlignet med femmerfotball. Gjennom mer ballkontakt og hyppigere mestringsopplevelse blir aktiviteten morsommere og mer utviklende for barna. Treerfotball spilles med tre utespillere på små mål uten keeper og Kampene varer i 2*10 minutter.

Det er foreldregruppa til Knøttelaget som organiserer turneringen med bistand fra fotballgruppa. Det blir åpen kiosk hele dagen og forhåpentligvis godt vær!

Vi ønsker knøttelagene våre og foreldrene i arrangementsgruppa lykke til med kampene sine og arrangementet!
Idrettslaget mobiliserte for Steinshullet

Postet av Åsmarka IL den 5. Jul 2018

ÅIL er opptatt av å skape rom for aktivitet i bygda, og som oftest handler det om ski, fotball og idrettsaktivitet. Men aktivitet kan også være mye annet, og i juni kom det inn forslag om at idrettslaget kunne ta initiativ til et løft for badeplassen Steinshullet ved Næra.

Idrettslaget er bygdas største samling med frivillige, omkring 50 personer har roller og verv gjennom ÅIL. Det gjør det enkelt å mobilisere, og badeplassen betyr mye for mange av oss. Dermed inviterte klubben til stor dugnad for hele bygda 12. juni, hvor et fantastisk oppmøte med over femti personer bidro til steinplukking, ryddig av store mengder vegetasjon, raking og opprensking.

En stor, stor takk til alle badegjester ved Næra som både var tålmodige når traktorer og mannskap rykket inn midt i sommerkosen, og til alt overmål slang seg med på dugnaden, plukka stein og raka sand. Kjerstin Lundgård koordinerte dugnaden på vegne av ÅIL, og hadde bare en ting å si: -Der har du Åsmarkingene! De er engasjerte og bidrar der det trengs, og så moro det er da!

ÅIL er glad i gode samarbeid, og her stilte både Ringsaker kommune og Ringsaker Almenning velvillig opp for å støtte opp under initiativet. Kommunen bidro med nye benker, og Ringsaker Almenning leverte 5. juni ny sand til badeplassen. - Dette setter vi enorm pris på, sier leder Siv i ÅIL. -Det er en anerkjennelse av den sterke frivillighetskulturen vi har i bygda, når både kommunen og almenningen "kaster seg rundt" og klarer å finne midler på kort varsel. Styret i idrettslaget stilte opp den siste kvelden og fikk med god hjelp fra flere driftige sambygdinger sørget for å få plukket mer stein, og fordelt utover sand. Resultatet ble veldig bra, og ÅIL håper dere alle får mange, mange varme fine sommerdager ved Næra!
Møt barneidrettsansvarlig i ÅIL!

Postet av Åsmarka IL den 12. Jun 2018

Glødende engasjert barneidrettsansvarlig i ÅIL er Kjerstin Lundgård. Hun forteller at jobben i korte trekk handler om at hun har ansvar for å tale barnas sak og sette barnas beste i sentrum. Blant annet handler dette om å følge opp at idrettstilbudet idrettslaget gir er i tråd med rettighetene og bestemmelsene.

Alle idrettslag som organiserer aktivitet for barn til og med fylte 12 år er pliktige til å oppnevne en person som skal være ansvarlig for barneidretten.

- Måten jeg og klubben gjør dette på i praksis, er ved å ha barneidrettsfokuset oppe på hvert eneste styremøte i klubben, minst seks ganger i året. Alle trenere, lagledere og foreldre med barn som er utøvere i ÅIL kan og bør melde inn saker de ønsker at barneidrettsansvarlig skal ta opp i styret eller med fotball- eller skiutvalget, ved å kontakte meg, oppfordrer Kjerstin.


ÅIL sin barneidrettsansvarlig Kjerstin Lundgård

ÅIL sin blide barneidrettsansvarlig Kjerstin Lundgård

Hva betyr det å være barneidrettsansvarlig i klubben?

Barneidrettsansvarlig skal:

1)    Sikre at klubben har gode rutiner for å spre informasjon om bestemmelser og rettigheter til trenere, frivillige og foreldre.

2)    Sikre forankring av rettigheter og bestemmelser i klubbens styre og undergrupper, slik at barneidrettsperspektivet blir ivaretatt i klubbens drift og arrangement, og kunne begrunne hvorfor dette er viktig.

3)    Sørge for at klubben gjennomfører foreldremøter etter oppstart av aktivitet, bli kjent med foreldrene og sikre at det blir gitt nødvendig informasjonen om hva det innebærer å være medlem i klubben.

4)    I fleridrettslag: Sørge for at idretter og grupper samarbeider, koordinerer og videreutvikler et mangfoldig aktivitetstilbud for barna i idrettslaget- – ref. utviklingsplanen..

5)    I særidrettslag: Sikre god variasjon i barneidrettsaktiviteten, slik at det stimulerer helhetlig utvikling – ref. utviklingsplanen.

6)    Arbeide for at klubbens kostnader blir holdt på et rimelig nivå for å sikre bred deltakelse, også fra grupper med dårlig råd.

7)    Bidra til at alle barn blir inkludert i idretten, uavhengig av bakgrunn.
Lyst til å spille ENDA mer fotball i sommer?

Postet av Åsmarka IL den 11. Jun 2018

Lokalt finnes flere ulike tilbud til unge spillere som synes fotball er så gøy at det ikke kan bli nok timer lek og spill! Som klubb velger vi å formidle de mest lokale tilbudene, uten av vi har noen direkte tilknytning til noen av disse.

15. - 17. juni: TINE Fotballskole arrangert av Brøttum IL Fotball

Vi i Brøttum Fotball gleder oss til å se deg mellom 6 til 12 år på gressmatta! Hjelpeinstruktører fra ungdomslagene og instruktører fra damelaget og a-laget tar imot til en fotballhelg i barnefotballens navn. Kontakt Stian Undbekken - på Messenger eller SMS 91635852

Tine-fotballskole-juni-2018.pdf

25. - 28. juni: Løkka fotballskole arrangert av Løkka fotballakademi

Klokkeslett: 09.00-15.00 Alder: 6-12 år. Sted: Idrettsparken, Moelv
Mål: vi skal være en fotballskole barn og voksne velger på grunn av trygghet, trivsel og kvalitet. Visjon: "Løkka Fotballakademi - mestring og utfordringer for alle".
Bygda samlet til sesongavslutning

Postet av Åsmarka IL den 29. Apr 2018

I kveld ble den tradisjonsrike ÅIL Skiseksa gjennomført på samfunnshuset og storstua Åsheim, med svært godt oppmøte og god stemning hos både store og små.

Unik aktivitet i lita bygd

Skiseksa er klubbens sesongavslutning, og i år var det særlig god grunn til markering. Leder for ÅIL Ski, Ann- Kristin Baardseth, fortalte alle oppmøtte fra scenen om en sesong noe utover det normale. – Løypemaskina har gått i ett denne sesongen, det har vært utrolig flotte snøforhold fra tidlig vinter. Det har betydd mye jobb for de 6 løypekjørerne våre, det har gått med 2500 liter diesel og blitt kjørt løyper i 212 timer her i bygda i år. Det er både ressurskrevende og koster klubben en hel del, men det er det verdt når vi ser den enorme aktiviteten det skaper ute i løypene- i ei lita bygd med knappe 700 innbyggere!

ÅIL Skiutvalg arrangerte søndag kveld den tradisjonsrike Skiseksa, her ønskes det velkommen av leder Ann-Kristin Baardseth. Mona A. Moen og Lisbeth Monsbakken bidro i gjennomføringen.

Inger Neeråsen tikket inn klubbmestertittelen og kan bekrefte de gode forholdene. – Forholdene i bygda i år har vært kjempemessige! Jeg har kost meg hver tur i fint løypenett. Det er en god jobb utført både med rydding av løypetrasé og løypekjøring.

Viktig for rekrutteringen

Leder Ann- Kristin forteller at slike stabile, lange vintre gjør sitt for rekruttering av nye skiløpere; - Løypenettet vårt blir benyttet mye av alle «slag»; små, korte barneski tar de første prøvende rundene her i bygda. Samtidig har vi god tilstrømming av de øvde, spreke voksne som nyter godt av lange kveldsturer både i lysløypenettet og i turløypene. Lysløyperennene våre på onsdager og Åsmarkrennet i starten av mars opplever begge utrolig god oppslutning og det er litt «luksus» å sette opp renn her hos oss. I år kom vi oss også inn på Skisporet.no, slik at alle kunne se hvor og når løypenettet ble kjørt, det har også gitt positive utslag.

Årets ÅIL Skiseksa premierte store og små utøvere for aktiv bruk av bygdas løypenett og oppslutning omkring lysløyperenn og Åsmarkrennet.

En ekstra takk

Så fremhever lederen alle grunneiere i bygda som skal ha en særlig takk. - Vi er utrolig takknemlig og glad for at «våre» grunneiere er med og legger til rette for at dette kan foregå gjennom hele vinteren, forteller hun. - Vi i idrettslaget både vet og ser, hvor viktig denne aktiviteten er for bygda vår igjennom en lang vinter, og det er takket være velviljen fra frivillige og grunneierne at vi får dette til!
Husk å betale medlemskontingent i ÅIL

Postet av Åsmarka IL den 6. Apr 2018

Husk å betale fakturert medlemskontingent for deg eller barna dine! Uten betalt medlemskontingent er ikke utøvere ivaretatt av NIF sine forsikringsordninger for barneidretten, så dette er særlig viktig nå for de med barn som spiller fotball.

Min Idrett er klubbens digitale løsning

Medlemskontingen er i år fakturert digitalt, og dette er omtalt i sak tidligere i år, les mer om dette her. Mange har allerede tatt i bruk ny løsning, og vi minner om at alle må gjøre dette for å ha aktive medlemsskap i klubben. Løsningen via Min Idrett er samme løsning som resten av idretts-Norge nå bruker, og har en rekke fordeler for både utøvere og klubben, som vi håper på å få tatt i bruk etter hvert.

Derfor: opprett bruker på Min idrett slik det står beskrevet under, betalt medlemskontingenten som ligger fakturert og få tilgang til medlemsbeviset gjennom appen.

Har du spørsmål om det tekniske eller vedr betaling, ta kontakt!

Fra tidligere publisert sak:


Åsmarka IL tar i bruk Min Idrett som betalingsløsning!

I år sendes ikke faktura for medlemsavgift ut på papir. De fleste medlemmer har allerede mottatt betalingsinformasjon fra Åsmarka Idrettslag på e-post. Betalingsinformasjonen kan gjelde for deg og/eller dine familierelasjoner (barn). Det kommer et varsel per person.

App'en Min Idrett gjør livet enklere!

E-posten inneholder en lenke som fører deg direkte til Min Idrett, der oppretter du bruker som beskrevet. Alternativt går du som allerede har bruker, direkte inn på appen Min Idrett (last ned denne gratis via din app-leverandør). Har du Min Idrett som app, vil denne også kunne varsle deg om av ny kontingent er mottatt.

Både på nettsiden og i appen er det svært enkelt å betale, ved at du legger inn betalingsinformasjon og vipps; der er medlemsskapet ditt aktivt og du får opp medlemskortet ditt som gyldig for 2018!

Ved betaling av kontingenten, får du

 • medlemsrettigheter i Åsmarka Idrettslag,

 • får ta del i idrettslagets aktiviteter

 • forplikter deg samtidig til å følge NIFs regelverk

 • forsikringsrettigheter gjennom NIF

Medlemskontingent er satt til kr 100,-, som er minstepris jfr NIFs regelverk.

Vi har derfor ikke lenger familiemedlemsskap, dette er en rabattordning tilgjengelig for idrettslag med høyere medlemskontingent.

Husk: det er veldig viktig at alle som er i gang med organisert trening/aktivitet for året 2018 betaler innen fristen pga forsikring.

Ved spørsmål vedr. faktura eller vedrørende betalingen, kontakt økonomiansvarlig på kasserer@aasmarka-idrettslag.no.

Takk for at du er medlem - sammen skaper vi ÅIL! 

For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt idrettens support:

Vil du se video som viser oppretting av ny bruker, se:   

Om Min idrett

Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver eller tillitsvalgt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for medlemskontingent, lisens, kurs og konkurranser for deg selv og for dine familiemedlemmer. Foreldre kan få en samlet oversikt over medlemskapene til sine barn, og gjøre påmelding og betaling for disse på ett sted.

Fra Min idrett kan du:

 • Endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter)

 • Se hvilke funksjoner og verv som er registrert på deg.

 • Betale for dine kontingenter, avgifter, lisenser og skrive ut lisenskort

 • Melde deg på og betale kurs

 • Melde deg på og betale arrangementer / konkurranser / stevner / løp (ikke alle idretter)

 • Registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien

 • Finne ditt medlemskort

  Trenger du veiledning, finner du all informasjon her: https://itinfo.nif.no/Min_idre...

   
Onsdager fra 4. april: Skileik i bakken!

Postet av Åsmarka IL den 2. Apr 2018

ÅIL inviterer til SKILEIK hver onsdag fremover!

Oppmøtested: Skileikområdet i bakken nord for klubbhuset på Åsheim

Tidspunkt: Kl.17.30

Klubben stiller med varme griller, ta med grillmat til middag/kveldsmat og bli med på morsom skileik! Vi er så heldige å ha skisesong lenge enda, og det må vi utnytte.

Ingen organisert trening, ta med ski/akeutstyr.

Kom og bli med på sosiale og aktive onsdager!
Lyst til å trene med Team Sjusjøen?

Postet av Åsmarka IL den 21. Mar 2018

Er du nysgjerrig på hva vi driver med i Team Sjusjøen?

Nå har du mulighet til å delta!

Team Sjusjøen inviterer nye løpere til å bli med oss på ett par treninger nå på slutten av sesongen. Vi ønsker da spesielt dere som er født i 2006 velkomne, men også eldre utøvere som har lyst til å prøve seg er hjertelig velkomne.

Hva er Team Sjusjøen?

Team Sjusjøen er ett treningssamarbeid mellom nordre Ringsakers 7 idrettslag:

• Brøttum IL• Ring IL
• Lismarka skilag• Moelven IL
• Mesnali skilag• Næroset IL
• Åsmarka IL


Trening 1

Dato: 03.april 2018

Tid: 18:00

Sted: Sjusjøen langrennsarena

Stilart: Klassisk

Trening 2

Dato: 10.april 2018

Tid: 18:00

Sted: Natrudstilen

Stilart: Skøyting

Hjertelig velkommen til trening med Team Sjusjøen!

Med hilsen trenerteamet på Team Sjusjøen

Geir André Holum-Jakobsen

Tlf: 951 90 205 – epost: geir.andre@holum-jakobsen.no

Roar Lunna

Tlf: 901 30 223 – epost: roarlunna@gmail.com

Arne Grini

Tlf. 917 33 312 – epost: arne.grini@outlook.com

John Espen Johannessen

Tlf: 419 16 103 – epost: jes-joha@online.no

   

Team Sjusjøen, når alt handler om langrenn

   
Sesongslutt lysløyperenn ÅIL

Postet av Åsmarka IL den 21. Mar 2018

I dag onsdag 21. mars avholdes sesongens SISTE lysløyperenn!

Siste runde for løpere og heiagjeng i de aller flotteste løypene i den fine bygda vår! Siste sjans for de beste vaflene i klubbhuset vårt!

Påmelding inne på Klubbhuset fra kl. 17.30 - 18.00. Start er kl. 18.15.
Startkontigent: kr. 25,- for de under 18, og kr. 40,- for de over 18 år. Saft er inkludert.

Betal gjerne med Vipps!
Etter renn er det salg av vafler og kaffe inne på klubbhuset, til inntekt for Åsmarka IL Skigruppa.

Premiering av klubbmestere skjer på Skiseksa 29. April.

TUSEN takk til alle frivillige som har stilt opp gjennom hele sesongen, dere er rå! Løypekjørere, vaffelrørelagere, rennledere og rennkomiteer, vaffelstekere, og ikke minst; dere som har vasket syltetøy og saft etter hvert eneste renn. Uten alle dere ble det ikke renn, og uten renn hadde vi ikke vinterens fineste møtepunkt for store og små, gamle og unge, hver eneste uke i den mørke tida. #heiaåil
Kick-off Fotballsesongen 2018

Postet av Åsmarka IL den 20. Mar 2018

Søndag 6. Mai fra 1300-15:00 har Åsmarka IL Fotball leid hele Limtrehallen i Moelv.

Her kan vi leke, spille og kose oss med fotball i 2 timer!

Kick-off’en er en dag for ALLE nye og gamle spillere!

Vi vil særlig ønske nye spillere velkommen til Åsmarka idrettslag;

 • Alle nye spillere som melder seg på, og vil være med å spille fotball i Åsmarka får sin egen ball på første utetrening til våren.

 • Alle spillere i Åsmarka får delta på minst 2 turneringer i året

 • De minste spillerne (6 år og yngre) får spille miniturneringer på 3’er bane, og i sesongen 2018 skal Åsmarka ha egne turneringer på Åsmarka stadion.

Fotballsesongen i ÅIL

Sesongen i Åsmarka er lagt opp slik;

 • Vi starter med treninger ute så fort været tilsier det (april/mai).

 • Kamper starter i løpet av mai, vi spiller kamper til slutten av juni.

 • Deretter er det sommerferie før vi starter opp igjen med trening og kamper i august. Siste kamp spilles som regel i slutten av september.

 • I november hvert år er det fotballavslutning for hele kubben med fine premier til alle.

 

Det blir mer informasjon i Limtrehallen, og du kan stille så mange spørsmål du bare vil!

 

Håper vi ses i Limtrehallen !!

Med vennlig hilsen Fotballutvalget Åsmarka Idrettslag

Har du spørsmål, kontakt fotballutvalget ved  

Leder Mikkel Kvasnes tlf. 99 40 07 05/

leder.fotball@aasmarka-idrettslag.no)
Årsmøtedokumenter 2018

Postet av Åsmarka IL den 19. Mar 2018

Vel møtt til årsmøte i kveld kl.19.00

Vedlagt finner dere flere av kveldens saker, inkludert styrets innstilling.


Årsmøte 2018 Saksliste

Postet av Åsmarka IL den 12. Mar 2018

Mandag 19. mars inviterer styret i ÅIL til årsmøte i klubblokalene. Dette er dagen da nye roller trer inn i styret, og mange dyktige frivillige takker for seg etter flere års innsats for klubben. Vi skal også innom noen saker på agendaen som er nye for klubben, eller som er modne for felles diskusjon. Alle med hjerte for ÅIL er velkomne, og takhøyden er stor for gode refleksjoner. Vi stiller med enkel servering og sier velkommen til årsmøte!


ÅRSMØTE I ÅSMARKA IL

Mandag 19. mars 2018 kl. 19.00 på Klubbhuset  

Saksliste:  

 1. Godkjenning av innkalling og saksliste  
 2. Valg av møteleder, referent og 2 representanter til å skrive under protokoll
 3. Godkjenning av årsmeldinger fra gruppene
 4. Godkjenning av regnskap fra gruppene
 5. Godkjenning av budsjett for gruppene
 6. Vedta organisasjonsplan
 7. Vedta medlemskontingent
 8. Innvilge gruppestyrene fullmakt til å vedta treningsavgift
 9. Innkomne saker
  1. Godtgjørelser og honorering av frivillig arbeid i ÅIL
 10. Valg

Frasigelse av verv er meldt inn til valgkomiteen

Vel møtt!

Med vennlig hilsen styret i ÅIL

Åsmarkrennet 2018 gjennomført med god deltagelse!

Postet av Åsmarka IL den 8. Mar 2018


Sist helg gjennomførte ÅIL tradisjonsrike Åsmarkrennet, med nesten 100 deltagere! Det ble en flott dag for både deltagere, arrangøren og de frivillige, i snørike vinterforhold!

Leder for ÅIL Ski Ann-Kristin Baardseth, forteller om en flott dag for arrangøren. - Vi er så heldige å ha en solid og stor frivilliggruppe her i ÅIL, som stiller velvillig når det er slike arrangementer. De bidrar til at det praktiske går etter planen, men også til at stemningen blir god og at det er hyggelig å delta, både for løpere og støtteapparatet rundt, forteller hun.

Jonas Petterson, Østre Toten Skilag (G16) og  Maria Brenna, Skrautvål IL/Team Valdres (K17) hadde beste tid på 6 km. Vidar Brenna, også fra Skrautvål IL/Team Valdres (M19/20)  var eneste løper på den lengste distansen, 9 km.
Åsmarkrennet hadde i år 102 påmeldte, og 97 løpere i alderen fra 8 til 19 år stilte til start. 


Resultatliste Åsmarkrennet 2018.pdf  


Resultater Åsmarkrennet 03.03.2018:  
J 11 år, 2km
Plass Navn                      Klubb                 Tid   Etter
1    Vilde Sveadalen           Åsmarka IL             07:31
2    Emilie Starheim Werven     MjøsSki               07:57 00:26
3    Solveig Bakke             Moelven IL             08:02 00:31
4    Ane Jørgensborg           Lismarka Skilag        08:45 01:14
5    Ailin Montejo Øie-Kjølstad Nybygda IL            10:01 02:30
 
J 12 år, 2km
1    Sofie Margrethe Robstad    Moelven IL            06:16
2    Inger Grini                Moelven IL            06:29 00:13
3    Helene Bakke               Moelven IL            06:32 00:16
4    Tuva Othilie Jensrud       Furnes Skilf.         07:05 00:49
5    Anna Johansen Haave        MjøsSki               07:13 00:57
6    Emma Bjørnstad             Hamar SK              07:39 01:23
7    Sara Helgesen Hovdedalen   Nybygda IL            08:11 01:55
8    Hannah Hveem Krogsti       MjøsSki               08:44 02:28
 
J 13 år, 3km
1    Hedda Narmo                Nordb/Løten Ski       11:50
2    Sara Hovde                 MjøsSki               12:03 00:13
 
J 14 år, 3km
1    Ida Hult                   Ottestad IL           09:42
2    Erle Nymo Melseth          Barduf&Omegn IF       10:30 00:48
3    Astrid Hagen               Strandbygda IL        10:53 01:11
4    Ellinor Bårdseng           Vang Skilf.           10:58 01:16
5    Ada Myhren Bekkelund       Søre Ål IL            11:11 01:29
6    Hanna Lerche Fodstad       Ø.Toten Skilag        11:13 01:31
7    Olivia Andresen            Brøttum IL/Team Sjusj 12:24 02:42
 
J 15 år, 6km
1    Mathilde Skoglund Østvold Vang Skilf.            19:47
2    Julie Jeistad              Lismarka /Team Sjusj  20:09 00:22
3    Tuva Sveadalen             Åsmarka IL/Team Sjusj 20:37 00:50
4    Sara Engeskaug             MjøsSki               21:12 01:25
5    Silje Helgesen Hovdedalen Nybygda IL             21:22 01:35
6    Andrine Gaden Solberg      Brøttum IL            25:41 05:54
 
J 16 år, 6km
1    Caroline Plukkerud         Øyer-Tretten IF       22:11
 
K 17 år, 6km
1    Maria Brenna               Skrautvål IL/Valdres  19:16 144

G 11 år, 2km
1    August Johansen Haave      MjøsSki               06:57
2    Kristian Løvseth           Åsmarka IL            09:23 02:26
3    Halvard Aasvoll-Rognlien   Østre Toten Skilag    10:43 03:46
 
G 12 år, 2km
1    Andreas Lagmandsveen       MjøsSki               06:01  
2    Simen Skeide               Rustad IL             06:10 00:01
3    Ola Fevik Dahlen           Moelven IL            06:24 00:15
4    Ole Henrik Karlsen Øye     Rustad IL             06:26 00:17
5    Marius Kolloen Hjelle      Moelven IL            06:28 00:19
6    Simen Johannessen          Moelven IL            06:38 00:29
7    Sander Jeistad             Lismarka Skilag       06:43 00:34
8    Sverre Haugli              Furnes Skilf.         06:56 00:47
9    Elias S. Kristiansen       Moelven IL            07:08 00:59
 
G 13 år, 3km
1    Petter Kolloen             Rings. IF/Team Sjusj  10:18
2    Trym Sveadalen             Åsmarka IL/Team Sjusj 11:11 00:53
3    Håkon Løvseth              Åsmarka IL/Team Sjusj 12:05 01:47
4    Magne Brandbo              Næroset IL            12:22 02:04
5    Bjørnar Buraas             Åsmarka IL            13:39 03:21
 
G 14 år, 3km
1    Kristoffer Berg Kløvstad   Brøttum IL/Team Sjusj 09:28  
2    Herman Liahagen            Ottestad IL           09:34 00:06
3    Ove Egil Hjellødegård      Nybygda IL            09:40 00:12
4    Martin Stramrud            Furnes Skilf.         09:42 00:14
5    Petter Lunna               Brøttum IL/Team Sjusj 10:42 01:14
 
G 15 år, 6km
1    Henrik Jevanord            Moelven IL/Team Sjusj 17:12  
2    Marius Gaden               Brøttum IL/Team Sjusj 17:47 00:35
3    Magnus Johannessen         Moelven IL/Team Sjusj 18:25 01:13
4    Anders Grini               Moelven IL/Team Sjusj 18:39 01:27
 
G 16 år, 6km
1    Jonas Petterson            Østre Toten Skilag    16:32
2    Ole Martin Levernes        Næroset IL/Team Sjusj 18:18 01:46
 
M 19/20 år, 9km
1    Vidar Brenna               Skrautvål IL/Valdres  25:25FH Menn senior stå, 1.2km
1    Morten Hulleberg           MjøsSki               11:26

Åsmarkrennet 2018

Postet av Åsmarka IL den 1. Mar 2018

Vi ønsker med dette alle velkommen til renn i Åsmarka og håper at både løpere og publikum får en fin dag.

Vi oppfordrer alle våre tilskuer til å bruke tilskuertraseen som ligger parallelt med løypetraseen fra oversiden av Åsheim forsamlingslokale (se oversiktskart).

Del gjerne dine bilder med oss! #åsmarkrennet

Program

Her finner du all nødvendig informasjon om startlister, løypeprofiler/løypekart og annen praktisk info.

Åsmarkrennet 2018 Program

Velkommen til Åsmarka og Åsmarkrennet!
Online medlemskontingent og medlemskort på app!

Postet av Åsmarka IL den 1. Mar 2018

Åsmarka IL tar i bruk Min Idrett som betalingsløsning!

I år sendes ikke faktura for medlemsavgift ut på papir. De fleste medlemmer har allerede mottatt betalingsinformasjon fra Åsmarka Idrettslag på e-post. Betalingsinformasjonen kan gjelde for deg og/eller dine familierelasjoner (barn). Det kommer et varsel per person.


App'en Min Idrett gjør livet enklere!

E-posten inneholder en lenke som fører deg direkte til Min Idrett, der oppretter du bruker som beskrevet. Alternativt går du som allerede har bruker, direkte inn på appen Min Idrett (last ned denne gratis via din app-leverandør). Har du Min Idrett som app, vil denne også kunne varsle deg om av ny kontingent er mottatt.

Både på nettsiden og i appen er det svært enkelt å betale, ved at du legger inn betalingsinformasjon og vipps; der er medlemsskapet ditt aktivt og du får opp medlemskortet ditt som gyldig for 2018!

Ved betaling av kontingenten, får du

 • medlemsrettigheter i Åsmarka Idrettslag,

 • får ta del i idrettslagets aktiviteter

 • forplikter deg samtidig til å følge NIFs regelverk

 • forsikringsrettigheter gjennom NIF

Medlemskontingent er satt til kr 100,-, som er minstepris jfr NIFs regelverk.

Vi har derfor ikke lenger familiemedlemsskap, dette er en rabattordning tilgjengelig for idrettslag med høyere medlemskontingent.

Husk: det er veldig viktig at alle som er i gang med organisert trening/aktivitet for året 2018 betaler innen fristen pga forsikring.

Ved spørsmål vedr. faktura eller vedrørende betalingen, kontakt økonomiansvarlig på kasserer@aasmarka-idrettslag.no.


Takk for at du er medlem - sammen skaper vi ÅIL! 

For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt idrettens support:

Vil du se video som viser oppretting av ny bruker, se: 
 


Om Min idrett

Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver eller tillitsvalgt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for medlemskontingent, lisens, kurs og konkurranser for deg selv og for dine familiemedlemmer. Foreldre kan få en samlet oversikt over medlemskapene til sine barn, og gjøre påmelding og betaling for disse på ett sted.

Fra Min idrett kan du:

 • Endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter)

 • Se hvilke funksjoner og verv som er registrert på deg.

 • Betale for dine kontingenter, avgifter, lisenser og skrive ut lisenskort

 • Melde deg på og betale kurs

 • Melde deg på og betale arrangementer / konkurranser / stevner / løp (ikke alle idretter)

 • Registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien

 • Finne ditt medlemskort

  Trenger du veiledning, finner du all informasjon her: https://itinfo.nif.no/Min_idre...

   
Åsmarkrennet 3. mars 2018

Postet av Åsmarka IL den 22. Feb 2018

Åsmarka IL ønsker velkommen til Åsmarkrennet!

Tradisjonsrike Åsmarkrennet går i fantastiske omgivelser med start på Åsmarka stadion, 3. mars. Stilart fristil, med mulighet for å gå klassisk.

Alle deltakere premieres, og klubben holder åpen cafe med servering.

Deltakeravgift 100,-

Påmelding skjer via Minidrett.no.

Første start er kl. 11.00.

Vel møtt til Åsmarka og Åsmarkrennet!
Kurs: Tilrettelegge og skape skiaktivitet!

Postet av Åsmarka IL den 7. Feb 2018

Åsmarka skigruppe er så heldige å få gjennomføre trenerkurs på ski. Kurset handler om å kunne tilrettelegge og skape skiaktivitet for nybegynnere.  

Kurset består av en e-læringsdel og en praktisk del (fordelt på to kvelder eller en dag, dato ikke bestemt). 

Kurset egner seg godt for barnehageansatte, foreldre, trenere, lærere og de som ønsker mere kunnskaper om å hjelpe barn ut på ski.  

Se link for mere info: https://www.ski-tv.no/introduk...  

Håper du har lyst til å være med! Er du intressert, si ifra til Ann-Kristin Baardseth, tlf. 41672170, så får du mere informasjon etter hvert.  

Kurset er gratis og den praktiske delen vil holdes i Åsmarka.

 
Velkommen til ÅRSMØTE 2018!

Postet av Åsmarka IL den 22. Jan 2018

MYTE: Det er farlig å møte opp på årsmøte, da drar man "plutselig" hjem med nye verv i sekken!

SANNHET: Nei, det gjør du ikke! Vi sørger for å markedsføre alle ledige verv i god tid før årsmøtet, og har allerede tatt imot oppmeldte kandidater til de aller fleste verv. Og om du VIL melde ditt kandidatur, gjør du dette enten på epost til oss, eller på selve årsmøtet. Så oppmøte på årsmøtet er 100% vervetvangsfritt, og bare en flott anledning til å oppdatere seg på aktuelle saker og viktige diskusjoner i ÅIL.

Styret i ÅIL inviterer herved til årsmøte i Åsmarka idrettslag. Årsmøtet er for hele klubben, både hovedlag, fotballgruppa og skigruppa

Saker du som medlem ønsker at vi tar opp på årsmøtet, sender du innen 5. mars 2018, til leder@aasmarka-idrettslag.no

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest 12. mars, på klubbens hjemmeside www.aasmarkail.no

Velkommen til årsmøte!


19. mars 2018 kl. 19.00 i klubbens egne lokaler, 1. etasje Åsheim.

                

 
ÅIL Fotball utvikler seg!

Postet av Åsmarka IL den 19. Jan 2018

Fotballsesongen virker kanskje langt unna med all snøen?!? Men de frivillige som står bak det hele er i full gang med planlegging og forberedelser, for nå går det fort. Noen lag har i tillegg treninger gjennom hele vinteren også, så her er det aktivitet hele året!

ÅIL Fotball utvikler seg i 2018

Vi skal videreutvikle klubbens kompetanse på arbeid med barn og unge innen idretten, og starter med dette arbeidet allerede nå til våren. Vi har vært så heldig å få med av våre mest erfarne trenere i oppstarten i dette prosjektet, hvor trener/lagledermøtet som er kick off for ny sesong blir første møtepunkt. Dette er begynnelsen på en større satsning der målsetningen er å skape et godt og kompetent miljø for trenere og lagledere innen fotballen, og sørge for at nye lagledere og trenere i klubben møtes av et velfungerende nettverk og en verktøykasse som gjør jobben til "en lek"!

For klubben blir det viktig å ta imot trenere og lagledere til ny sesong med gode veiledninger til oppgaven, mulighet for kurs og utvikling av egen kompetanse og rom for kreativitet og variasjon i oppgaven. Vi har en flott trener/laglederstab i klubben og er utrolig imponert over arbeidsinnsats og engasjement som legges ned av hver enkelt.

Frivillighet står sterkt i ÅIL

Klubbens vedtekter slår fast at alt arbeid i ÅIL skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Klubben er relativt liten, men har behov for alle de samme funksjonene og rollene som en stor klubb, og det betyr at bygdas frivillige yter en enorm innsats hvert eneste år. Skal vi har et levende ÅIL i ei lita bygd, må i grunn hele bygda bidra til det.

Det betyr at vi trenger at du

 • deltar på dugnader
 • tar på deg verv
 • framsnakker tilbud og aktiviteter
 • bidrar til å dele informasjon om tilbud
 • kommer på stadion når vi arrangerer hjemmekamper eller skirenn

Ingen kan tvinges til å være engasjert i frivillig arbeid. I ÅIL har vi en hardtarbeidende valgkomite som hvert år har oppgaven med å rekruttere nye roller. Vi håper de kan møtes med velvilje og felles forståelse for at dersom ÅIL skal bestå, utvikle seg og kunne tilby dine barn og barnebarn kvalitetssikrede og gode aktivitetstilbud, TRENGER vi alle som har noe å gi til frivilligheten. Vi er opptatt av at også de frivillige som tar på seg lederverv i styrene våre skal kunne klare å gjøre dette med glede, positivitet og innenfor ok tidsforbruk. Det kan de kun dersom også alle andre roller og verv er fylt, at foreldre gir tilbakemeldinger når det blir utbedt, at alle ledd kommuniserer godt og at et skapes en felles frivilligkultur basert på at alle yter etter beste evne, at demokratiet skal råde og at engasjement skal kunne brukes der de frivillige føler eierskap og skaperglede.

Sånn skaper vi ÅIL. Sånn skaper vi idrettsglede. For barna, for ungdommene, for foreldre og besteforeldre. Og for de frivillige. I ÅIL er ALLE disse like viktige behov å dekke.


Tusen takk for din grasrotandel

Postet av Åsmarka IL den 16. Jan 2018

Dette er ordentlig gøy; bare hittil i år (halvveis ut i januar!) har dere bidratt til at klubben mottar over 2150 kroner i grasrotandel! 107 personer har hittil registrert ÅIL som mottaker av sin andel. Grasrotandelen har nå økt til 7% og i fjor utgjorde beløpet i overkant av 30.000,- til klubben. Det er helt rått!

Hva er grasrotandelen?

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. 

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Tenk om enda fler ble med på dette, da kunne vi gjort enda mer for klubben og bygda, og det blir aldri feil.
Rekruttering våren 2018

Postet av Åsmarka IL den 9. Jan 2018

Valgkomiteen i ÅIL er i gang med et krevende stykke arbeid denne våren, det er mange verv som skal fylles og de trenger all den hjelp de kan få. Vi som sitter i styrene fra støtter opp om dette viktige arbeidet, da det er vesentlig at roller fylles av personer som har ønske om å delta, være tilstede på møter og yte det (lille)som trengs. 

Samtidig er det på sin plass å rette en stor takk til alle frivillige for 2017!

Klubben får høre så mye positivt om året som har gitt og innsatsen dere frivillige legger ned. Dere legges merke til, både fotballgruppa og skigruppa; som aktive, kommuniserende, inkluderende og til og med som profesjonelle! Det er ikke dårlig for et lite idrettslag. Så TAKK, på vegne av barna våre og hele ÅIL!

Verv på valg våren 2018:

 • ÅIL Hovedlaget

  Kasserer

  Sekretær

   

  ÅIL Fotballgruppa

  Leder

  Sekretær

  Baneansvarlig

  Styremedlem

   

  ÅIL Skigruppa

  Leder

  Sekretær

  Kasserer

  Styremedlem
Årsmøter i ÅIL

Postet av Åsmarka IL den 8. Jan 2018

Da er tiden endelig over oss, og det vi har ventet på kommer stadig nærmere:

ÅRSMØTE I ÅIL 19. MARS KL. 19.00

Hipp hurra, dette blir bra - og møt opp for å se om illustrasjonsfoto har rot i agendaen ;)

Mer informasjon og mer formell innkallelse dukker opp!
Skitrening/skilek fra 4. januar

Postet av Åsmarka IL den 2. Jan 2018

Skitrening/skilek starter opp igjen torsdag 4. januar i et samarbeid mellom skigruppene i Lismarka, Åsmarka og Mesnali. Første trening blir i Lismarka, deretter vil treningene foregå annenhver gang i Åsmarka og Lismarka.

Lismarka, Mesnali og Åsmarka tilbyr felles skitreninger for barn og ungdom i to grupper:

1.- 4.klasse 

5. klasse og oppover.

Alle er velkomne uansett nivå og ambisjoner.

Jo flere vi blir, jo artigere blir det! Treningene vil foregå annenhver gang i Åsmarka og Lismarka, på torsdager fra klokka 18-19.

Første trening 4. januar klokka 18 i Lismarka - fristil/skøyting

Denne første dagen avslutter vi treningsøkta med felles, gratis kveldsmatbuffet i Skibua for alle som har vært med.

Dato Sted Stilart
4/1 Lismarka Skøyting/Skileik
11/1 Åsmarka Klassisk/Skileik
18/1 Lismarka Skøyting/Skileik
25/1 Åsmarka Klassisk/Skileik
1/2 Lismarka Skøyting/Skileik
8/2 Åsmarka Klassisk/Skileik
15/2 Lismarka Skøyting/Skileik
22/2 VINTERFERIE Ingen trening
1/3 Åsmarka Skøyting/Skileik
8/3 Lismarka Klassisk/Skileik
15/3 Åsmarka Skøyting/Skileik
22/3 Lismarka Klassisk/Skileik

For mer info, se vedlagte brosjyre SKITRENINGER 2018 - brosjyre.pdf (denne skal elevene ved barneskolen også ha fått med seg i sekken).
Er du fotballgruppas nye leder?

Postet av Åsmarka IL den 2. Jan 2018

Frem mot nytt årsmøte i mars har klubben flere viktige verv å fylle! Vi håper dette kan være av interesse for akkurat deg, og nøl ikke med å ta kontakt med valgkomiteen dersom du er interessert eller har spørsmål. Vi kommer til å markedsføre alle verv via våre facebook- sider i tiden frem mot mars og håper dere hjelper oss til å dele dette med så mange som mulig!
Velkommen til lysløyperenn i Åsmarka!

Postet av Åsmarka IL den 2. Jan 2018

Håper vi ser deg på lysløyperenn i år, fra onsdag 3. januar!

Vi kjører også lysløyperenn i vinterferien for de som er hjemme og kan tenke seg å gå renn.

Påmelding er fra kl. 17.30 - 18.00.

Start er kl. 18.15.

Startkontigent: kr. 25,- for de under 18, og kr. 40,- for de over 18 år. Saft er inkludert.

Betal gjerne med Vipps!


Oversikt over dato og stilart er slik:


03. jan

Fristil

10. jan

Klassisk

17. jan

Fristil

24. jan

Klassisk

31.jan

Fristil

7. feb

Klassisk

14. feb

Fristil

21. feb

Klassisk

28. feb

Fristil

7. mars

Klassisk (klubbmesterskap)

14. mars

Fristil

21. mars

Klassisk

Dette er frivilligkomiteen som sørger for sesongens renn:


Onsdag 3. jan, 24. jan, 14. feb, 7. mars

1. Atle Halsten

2. Ole Marius Søbakken

3. Hallgeir Grønvold

4. Synne Torgersen

 

Onsdag 10. jan, 31. jan, 21.feb, 14. mars

1. Johnny Gregersen

2. Knut Reidar Buraas.

3. Trond Haukåsveen

4. Aina Kvarberg

 

Onsdag 17. jan, 7. feb, 28. feb, 21. mars

1.Torjus Aaseth

2. Frode Grindahl

3. Mikkel Kvasnes Schiøtz

4. Randi Aaseth.

 

 

Jobbfordelig:

1. Rennleder / ansvar tidtaking

2. Påmelding, starter

3. Tidtaker, dele ut startnummer

4. Saftkoker, vaffelsalg, vaske golv    

 

Komitéen møter kl. 17.30.    

Lysløyperennene er helt avhengig av dugnadsinnsats. Dersom de oppsatte datoene ikke passer, så forsøk å bytte med noen andre. Er det umulig for deg å ta jobben, så meld fra til en i skigruppa, så snart som mulig. 

Ved temperatur under -15 blir det ikke renn. Rennlederen tar avgjørelsen og henger opp lapp på klubbhuset. Det er klassisk og fristil annethvert renn. Det første rennet er fristil.  

Komitéen må huske å vaske klubbhuset etter hvert renn!  

Uten dere blir det ikke renn, så på forhånd tusen takk!