Rekruttering av verv våren 2018

Postet av Åsmarka IL den 28. Nov 2017

Hele spillergruppa i ÅIL fotball!

I år forsøker vi noe nytt i ÅIL

Det er laget en liten folder som alle i bygda skal ha mottatt i postkassene sine. Denne lille folderen forteller noe om idrettslagets behov for mange nye personer inn i styre og stell i klubben til neste år.

Vi kommer til å jobbe med rekruttering hele vegen frem mot årsmøtene tidlig vår 2018, for dette er utrolig viktig for klubben. Ofte blir fokuset å få fylt opp alle tomme stoler. Men det er minst like viktig å sørge for at den som sitter der, både har et ønske om å bidra og tro på at han eller hun er viktig for klubben.

ÅIL er en liten klubb

Og vi har delt inn arbeidet som skjer i klubben i tre styrer. Dermed er det naturlig at arbeidsbyrden innen hver rolle/hvert verv ikke er stor. Og det aller viktigste som skjer når du innehar et verv i klubben, er at du er med og utvikler oss. For hvert møte du deltar på, går klubben et steg videre.

Vi er en proaktiv og engasjert klubb

Og det er ikke på grunn av medlemmene i styrene alene. Det er også på grunn av alle andre engasjerte foreldre og ungdommer, som melder inn meninger og hva de er opptatt av, til en eller flere av oss i styrene. Det er også skikkelig viktig! Og vi forsøker å ta med alle innspill, og de fleste handler om ting vi kan få til. Da er det morsomt!

Hjelp oss

Slik at vi for 2018 for på plass et styre med glede i samhandling, positivitet og profesjonalitet. Det gjør du enten ved å finne et av våre ledige verv som kan passe for deg, eller ved å snakke med andre om at dette er viktig. Tusen takk!Kommentarer

— Guest