Ny skidress fra Åsmarka Idrettslag klar NÅ!

Postet av Åsmarka IL den 19. Okt 2018

ÅIL presenterer stolt: ny SKIDRESS fra Åsmarka IL!

Dette har vi sett frem til lenge! Ikke bare var det på høy tid med ny skidress for klubben. Men endelig har vi også fått samlet klubben på tvers av idrettsgrener, i et felles uttykk og med et gjenkjennelig design. 

Klubben har brukt god tid på valg av både leverandør og design. ÅIL lanserer derfor nå en skidress vi er fornøyd med, og håper du vil bli det samme!

Dressen bestilles via nettbutikkløsning hos Trimtex for ÅIL. Aktiveringskode: aasmarkalangrenn

Dress bestilles som jakke og bukse enkeltvis, slik at du selv velger både str på hvert enkelt plagg og kan bestille f.eks kun jakke om du ønsker det. Mulighet for å handle annet tøy fra Trimtex til 25% rabatt. 

Kommer i str. XS-3xl og juniorstr. 130-160. 

Pris jakke 799,- / junior 549,- 

Pris bukse 700,- / junior 500,-

Lue 239,-

Hjelp til bestilling kan ordnes på prøvekveldene eller ved å kontakte:

Leder ÅIL Ski: Ann Kristin Baardseth / e-post: leder.ski@aasmarka-idrettslag.no / Tlf: 416 72 170

Merk at bestillingsfrist er 1. desember. Mer informasjon om dressen; jakke, bukse og lue, finner du i 2018 Bestillingsinformasjon ÅIL Skidress.pdfog i nettbutikken. 

Du kan prøve dress før bestilling

ÅIL har fått tilsendt prøvekolleksjon (uten ÅIL- profil), og denne kan prøves på følgende tider:

28.10.2018 kl. 14.00 – 15.00

31.10.2018 kl. 17.30 – 19.00

10.11.2018 på basar på Åsheim: du treffer oss på basar på Åsheim, der kan du både bestille klær og se/prøve vareprøver.  

Levering i uke 3

ÅIL ville gjerne sørget for at du kunne bestille dress nå og få dress levert før jul. På grunn av at opplaget ikke produseres før bestillingsfristen er omme, valgte vi likevel å skyve frist til 1. desember. Alternativet 1. november ble vurdert til litt for knapp tid for de aller fleste. Kjøper du dress innen 1. desember er levering senest ila uke 3, og det er fremdeles gunstig mtp skisesongen 2019!

Ikke sponsorer på ny dress

Vi har fått ulike innspill fra dere medlemmer med tanke på sponsorfinansierte dresser. Noen ønsker mest mulig sponsorer og rimeligst mulig dress, men veldig mange ønsker ikke-sponsede dresser. For ÅIL har ny skidress vært prioritert høyt i år og dermed lanserer vi en ikke-sponset dress denne gangen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.